Otázky

Otázky

Anotace: Jeníkovi...na některý otázky mi chybí odpovědi...Proč mi je nejsi schopnej dát?

Proč mě nemůžeš mít tolik rád,
abys mi dovolil Ti svou lásku dát?
Proč Tvůj polibek stal se zas snem?
Proč už Tě objímám v představách jen?
Proč spolu nemůžem šťastní být
a proč dál s Tebou nemůžu žít?
Moc se bojím být zas sama!
Proč všechno skončilo mezi náma?

Nádherný sen jsem o nás snila,
v něm jsem s Tebou dlouho šťastně žila...
Autor kleopatra.sedma, 03.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Caracol, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné sny střídá krutá realita...

04.10.2008 18:01:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí