Slzy

Slzy

Anotace: Když člověk otálí tak dlouho,dokuď...

Slzy stékají po tváři,
slzy derou se ven,
už nikdy nezazáři,
zkazila si hezký sen.
Proč najednou měníš taktiku,
boli to,co říkaš,
proč beru tvou kritiku.?!
proč mi najednou utíkáš?!
Špatná zkušenos,neznamená...
neznamena,že si stejný...
Autor Khiti, 03.10.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí