Veronika

Veronika

Anotace: Rómům

Ve Větřní za fabrikou
báječní muži s klikou
v pondělním dopoledni
na gaučích hrajou
vole lehni.
Voní to romantikou
trochu z kontejnérů
a dole za stavením
probíhá soutěž v sběru
děti jak z téru
v tom černým mraveništi
pobíhaj, piští
a ženský věší prádlo
v koutku s cigaretou
psy pod nohy se pletou
ve Větřní za fabrikou
bydlel jsem s Veronikou
černou jak bota asfaltéra
když jedeš republikou
tak pořád nevíš která
už jsem se rozhodl
a máma ať si zvyká
je to Veronika.
Autor zenge, 03.10.2008
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Zpátky, Myrja, Holis, denebrin, Tacca, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super..(jen tak mezi náma-obdivuju větřní a tamní fabriku,úžasná stavba,škoda toho mostu..:o)

03.10.2008 21:27:00 | mOBSCENE

...líbí se mi...cítím tu atmosféru s jejich romantikou...

03.10.2008 12:07:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí