V dešti...

V dešti...

Anotace: Fráze stokrát použité, ovšem prolítli mi hlavou v jedné depresivní chvíli.. za komentáře děkuji

Mezi kapkami deště,
ukrytý smutek,
ukryté štěstí,
nalézám radost,
objevuji porozumění.

Po tváři,
přes oko mé,
stéká kapka,
připomíná slzy,
prokletí své.

Neštěstí objímá mne
a uvědomění,
zasýpá mě.
Autor Gabriel17, 03.10.2008
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí