Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: Neopětovaná láska je ta nejhorší..

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

Neopětovaná láska!

Jak těžké je říci: "Miluji tě!"
A vážně to brát.
Jak těžké je říci:"Vážím si tě"
už nemůžu Ti lhát.

Proč mě vlastně miluješ?
Když já o Tebe nestojím?!
Proč mě vůbec chceš?
Když já nechci cítit Tvoje objetí...

Já myslela sem,
že jiskra přeskočí.
a celý svět se se mnou zatočí...

Jenže jiskra s mý strany nepřeskočila,
ale zato tobě přibyla.
A mě to mrzí nevím jak dál...
Aspoň o důvod víc mám!
Abych ti řekla:PROMIŇ !

Co může být horšího,
než neopětovaná láska?
Já mohla mít kluka staršího,
ale přes oči mi zůstala černá páska,
a v srdci žal,
a má neopětovaná laska.:´(
Autor , 03.10.2008
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí