Marnost

Marnost

Anotace: :)

Marně se procházím krajinou stínů
kladu si otázku kam náležím?
Pomalu s davem necitně splynu
nebo se bez lásky usoužím?
Marně si přehrávám úsměv Tvých lící
ženu se kamsi za hmotou.
Smutek si prokládám srdcem bijícím
které by chtělo být s Tebou.
Marnost je okamžik, který nás láme
v klidu se zakousne a pak se drží
knížek a rodičů marně se ptáme
odpověď hledáme, najdem ji stěží.
Marnost je dráždění historie
která už proběhla a vzal ji čas
šťasten je ten, který přežije
a smutnost vzpomínek odnesl ďas.
Autor Ďábel sám, 03.10.2008
Přečteno 324x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, Holis, Psavec, Flamy, isisleo, hanele m., Walentine
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi

05.10.2008 19:44:00 | Myrja

ďáblu samému vzal ďas vzpomínky? a televize Nova o tom nic nenatočila?! :o)

ftííípek, náhodou je to zajímavý dílko, podumám u něj eště :o)

03.10.2008 19:25:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí