Vidím jen Tebe...

Vidím jen Tebe...

Anotace: nedokážu popsat...

Dívám se na hvězdy a vidím tebe,
sním a vidím jen tvou tvář,
chci se dívat na modré nebe,
mé srdce ve svých rukou máš...

Však jenom kamarádkou pro tebe jsem,
nevážíš si mých citů,
hledám sílu v něm,
chtěla bych ti říct tu větu...

Větu, jen tři slova,
Já tě miluju,
opakovat to znova a znova,
vše je jinak, jen se ti vzdaluju...

Mluvit s tebou bych chtěla...
Mluvit s tebou a nebrečet...
Však nevím,jestli tohle bych směla...
Možná na kolenou neklečet...
Autor Danik, 03.10.2008
Přečteno 528x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, sportackaverunka, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná neklečet, možná neprosit, možná ho raději v srdci už nenosit...

03.10.2008 20:58:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí