Až jednou...

Až jednou...

Anotace: Tak to jsem napsala potom, co jsem si přečetla máj a vypila pár pivek :) takže nemusí ani dávat moc smysl...

Až jednou potkám tebe,
nejspíš zmodrá nebe,
a slunce bude zářit,
a já se budu tvářit,
tak hodně šťastně,
a nebude více špatně,
budu cítit štěstí,
a jak mi srdce vřeští.
Budu cítit mezi námi nítí,
a vůni jarního kvítí,
niž sama nebudu,
trochu slasti nabudu...

Až jednou budu chtít,
jenom s tebou být,
budu si jistá,
že láska je to čistá.

Až jednou myšlenky tebou se protkají,
mé smysly poté poznají,
že jenom strávit,
život celý zvrátit,
není už jenom snem,
že je to mezi nebem
a zlem.

Až jednou soudnost ztratím,
a svojí mysl potrápím,
že tě můžu ztratit,
protože za lásku svou musím i platit.

Až jednou si uvědomím,
že své sny plním,
nebude již zbytečný pláč,
proč taky? Nač?
Budu vážit si tebe,
toho pekla i nebe...
Autor Markul, 04.10.2008
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak sem skoukl tři tvá dílka. a ta co se týkala lásky. no, nezlob se na mě ale klišé volající do nebes. tohle už je ale inčí tvorba. sem tam trošičku kostrbaté. a nebylo by těžké to byhladit. jen sem tam ubrat slovo. ale celkový dojem je skvělí. takže tuto prácičku chválim.

04.08.2009 19:59:00 | Hepppy

moc pěkný!!! už se sem dlouho taky nic nenapsal vid ;-)

22.11.2008 10:58:00 | The-Cage

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí