Jsi krásná

Jsi krásná

Anotace: co říct víc

víš si krásná hezčí než horký letní den
jsi úžasná tak se nerozplyň jako sen
který právě mám že jsi se mnou
už nechci jít sám nocí temnou

záříš jak slunce v půli července
co se vrývá do srdce a v očích páli
tak se nerozlpyň jako každý sen
co ráno zmizí někde v dáli

dělej co chceš když tak klidně křič
víš dobře je mi smutno když si pryč
už mě znáš a tak to jde dál a dál
až jednou zmizíš tam kam vítr vál
Autor někdojiný, 04.10.2008
Přečteno 715x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí