Věčné téma.

Věčné téma.

Anotace: Tak co s tím udělat?

Co je to za život
bez lásky,bez citu
co je to za život
jenž tolik bolí tu.

Láska má povznášet
a duši síliti
né v slzách se utápět
a chtíti nebýti.

Jak jenom porazit
budoucnost nejistou
jak jenom zvítězit
nad láskou nečistou.

Proč má duše složitá
si neumí pomoci
proč láska nečistá
mně má ve své moci.

Tělo pak chřadne tu
bez duše tápaje
bez lásky,bez citu
zbýva jen naděje.

Ta je tak nejistá
čeho se chytiti
jak lásku nečistou
jak je ji skoliti.

Venuše proradná
teď nechce mi pomoci
duše ta záhadná
má mně ve své moci.

Vladyka XXX
Autor vladyka, 04.10.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí