báseň nebáseň

báseň nebáseň

Anotace: ...

já nenacházím slova milá
já nenacházím bezpečí
lest a zlost všude kolem číhá
jen ve svém srdci se láska skrývá
dlouho ukrytá
v křídlech motýlích

jen ve své mysli se odpoutá
ode dna země
tam dole bláto je a špína
dlouho již nevznesla se

motýl, dospělý
samotář
po louce se proletí
hebkost křídel motýlích
barevných jak svět je sám

samotář, samotář, ..........odlétá sám
do dálek se podívá
Autor Meriel, 04.10.2008
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Woski, Rbb, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí