Víla z moře

Víla z moře

Anotace: někdo si neláme hlavu,někdo si o tom rýmuje...jsem blázen snad?jen dívam se..a nevěřím tomu

Je to víla z moře
I ta má však své hoře
Plave slunci vstříc
Stále z plných plic
Však hltá vodu mrazivou.

Chce slunce polapit
To jí nedá klid
Co s kruhem hořícím
Stát se světlicí
A proletět jím.

Jen sen si nechá zdát
Každý den ve vlnách
Toužit bude stále
Vyhlížeti krále
Pod temnou hladinou.
Autor d.i.z.z.y, 04.10.2008
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí