Tam uvnitř

Tam uvnitř

Anotace: Rozpolcenost? (napsána 5.9.2008)

Jak přestat myslet na objetí
a na polibky
které nikdy nebyly.

Jak donutit srdce
aby přestalo bít.

Kdyby snad bylo pouze
tělesným orgánem
bylo by nám líp?

Po zdech rudé nápisy
načmárané zběžně
rukou se třesoucí

a fotky vzplanou
oltáře lásky
rudě hořící.

Stále mezi všemi
a přitom stále tak sama
vychladlá

tam uvnitř
oheň hoří
ale pro koho a proč

proč nejde přestat myslet
na objetí a na polibky
které nikdy nebyly...
Autor mauvais-ange, 05.10.2008
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zweiblumen, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST... tvá dílka mi mluví ze srdce...

05.10.2008 12:09:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí