Miluji...

Miluji...

Anotace: Pro kluka kterého moc miluji

Miluji jeho úsměv na tváři,
tak jako jiskru v očích, která se mu rozzáří.
Miluji pocit když je mi na blízku,
jeho slova ráda si vždy poslechnu.
Miluji jeho dotyky,
na které se nemusí ptáti.
Miluji ho celým srdcem,
jako dálku mezi zemí a nebem.
Miluji jeho oči,
tak jako život v moři.
Miluji ho celého,
nikdy nezapomenu na něho.
Miluji každou minutu s ním strávenou,
hlavně aby nebyla minutou konečnou.
Miluji když mě pohladí,
to i srdce mi napoví.
Srdce mi napoví miluj ho dál,
a řekni mu ať s tebou jde cestou vdál.
Láska je dar nejkrásnější,
může ho mít i ten nejchudší.
Prostě tě Ondo miluju,
a nikdy v životě tě nepřestanu.
Si moje láska,
a né žádná ubohá sázka.
Je to otázka času,
kdy šťstní budem spolu.
Je to báseň jen a jen pro tebe,
pro nikoho jiného nikdy nebude.
Ty mě možná nemiluješ,
ale me v srdci navždy zůstaneš.
Autor Angel of Darkness, 05.10.2008
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hejk, jako budiž, vyznávačka...Jen malá drobnost. Chlapec by asi nebyl rád, kdyby si přečet, že jsi mu vynechala písmenko...pokud to tedy neni Ondatra, pak by oslovení: "Ondo" asi sedělo. No nic, jen upozornění. Jinak cajk. E.

18.10.2008 20:06:00 | Egretta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí