Květ

Květ

Anotace: Tohle jsem napsal když jsem si vzpoměl jak moc mi chybí.

Jak květ na louce kvetoucí sám,
Květ co ukazuje lásku nám.
On radost dříve měl,
Teď však smutkem oněměl.
Proč však smutek ho stíhá,
Každý přeci důvod mívá.
Ztráta láska jest důvodem,
A všeho trápení přívodem.
On lásku dříve míval,
Se kterou si písně zpíval.
Tyto chvíle již jsou v dáli,
A zmizelo vše co si ti dva přáli.
Od té dobyjen jeden sen má,
A to jak se s ním znova setkává.
Myslí naní stále jen,
Každou chvíli noc i den.
Rád by jí to všechno sdělil,
A o lásku se s ní podělil.
Autor BuF, 05.10.2008
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Daisy..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chybanapravena:)děkuji.

19.10.2008 16:07:00 | BuF

"A zmizelo vše co si ty dva přáli." ti dva ;) jinak hezké...

18.10.2008 22:41:00 | bajli33

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí