Černá růže

Černá růže

Anotace: Proč jen má tak ostré trny?

Krásných květin roste tisíc,
ale temná černá růže,
zalívaná třpytem hvězd,
líbí se mi ze všech nejvíc

Proč jen má tak ostré trny?
Proč se ji tak moc bojím
utrhnout pro sebe?

Když na ni vztáhnu ruku,
možná škrábne mě,
když ji nechám být,
poškrábe mne stokrát víc
a přitom, mohla se stát mou
černou růží trnitou

Proč jen má tak ostré trny?
Proč se ji tak moc bojím
utrhnout pro sebe?
Mám si snad,
nechat o ní navěky jen zdát?
Autor pornografie srdce, 05.10.2008
Přečteno 404x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, d---
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí