Vysoká Vlaďka

Vysoká Vlaďka

Anotace: tesařův sen

Sbírka: Darda do palice

Pružná těla celý den jsem zdvíhal,
s hladkou kůží, která bodnout směla,
dlaněmi je hladil, svíral,
až sto strun ve mně rozezněla.

Zornice rozšířené, se stoupavým tepem,
sen či realita?
Nepřeháním to s pracovním tempem?
Jsem nedosyta, nedopita.

Jedna mě praštila,
Ruce mi zbarvila,
nachovou
barvou.
A
srdcem ji pohladím, povídám,
„Vladěnko, jen tě tu položím“.

Nebyla to Vlaďka,
štíhlá, pevná, mladá,
nevadí, že byla to jen laťka,
štíhlá, pevná, z čerstvé sosny nařezaná.

Celý den,
držel jsem,
s pocitem,
jen Tebe.
Autor Cucumber, 06.10.2008
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, NikitaNikaT., Holis, Belmon, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))) jó,Ti řemeslníci,na co oni nemyslí:-))povedená a to tak,že dost!

06.10.2008 23:38:00 | Belmon

spatny rymtus basne tve dilo kazi, jinak ocenuji dobrou myslenku...

06.10.2008 12:41:00 | saddova

Naprosto kostrbatá! A naprosto nádherná! "o)

06.10.2008 10:53:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí