Láska

Láska

Anotace: .

Láska-víte lidé co to vůbec je?
Je to cesta do pela nebo do ráje.
Však nejhorší je naní sklamaní.
To pak většinou slzami zavání,

ale láska není jen smutek a slzy
někdo už to ví jiní to zjistí brzy
láska je součástí života
jen pouhé slovo to není
je to respekt,čest a ochota
a na tom už málokdo co změní

láska je jak zapálená svíce
je jasná a hřeje
kdo by jste chtěl více
povězte kdo víc si přeje

pohlazení po vlasech a pusu na tvář
ano to je ten hřející pocit
to je ta hřejivá jasná zář
o kterou se,ale nesmí prosit

ale stejně tak jak jednou svíce dohoří
stejně tak jak jednou přestane hřát
láska do hněvu a zloby se ponoří
a ráj s peklem začíná se prát

avšak někdy opět vyhrává láska čili ráj
a zlo to peklo zůstává v pozadí
není to lež ani pověst či báj
je to pravda a ti co ji poznali
at vám ji prozradí.
Autor Barci, 06.10.2008
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco na tem bude.

06.10.2008 17:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí