Beránkové sníky

Beránkové sníky

Anotace: prostě se ti asi nikdo nevyrovná, nebo spíš nic se nerovná pocitu, když jsem byla s tebou

beránkové sny
jsi mi přál

lásko ty lháři všech lhářů král
říkals odpusť mi..
a vždycky ses na mě vykašlal

jenom ty kazils moje sny
ale vždy předčils ty ostatní

nevím čím

snad, že se trápím tě mrzelo
neměls mě v srdci?
já tebe jo

nevím proč

vysral ses na mě
však co ať si miluje..
-je ti jedno
že bez tebe sama s kýmkoli
volá jméno
tvé
Autor Dedillope, 06.10.2008
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Zweiblumen, Holis, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu velmi silné ... líbí se

11.10.2008 14:30:00 | Zweiblumen

Silné a procítěné dílko, upřímné, ST! za obsah.

06.10.2008 18:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí