???

???

Anotace: Takový něco, no posuďte sami a omluvte gramatiku :-)

vše co v životě zažiješ tě ovlivní
tedy nebud´ tak naivní
a nesnaž z paměti vymazat
to jež má šanci zraňovat

I špatný zážitek na duši
nemusí znamenat ránu za uši
pečlivě si vybírej
na to krásné vzpomínej

To horší připomínat netřeba
však nezapomenouti to potřeba
aby příště šanci neměla
další věc ne veselá

srdce má zvláštní dar
moc rádo shání druhé v pár
s nímž mu nejlépe jest
na společné z cest

duše dušičku si hledá
nikdy pokoj si nedá
dokud nebude mít svou
tu správnou, jedinou
Autor certsest, 06.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí