Taková jsi ty, lásko

Taková jsi ty, lásko

Anotace: ...

Ptáš se: ,,Jaká se ti zdám být?"
Já odpovídám:

Jsi...

Jako šepot větru na listech stromů,
vůně dálek, když kráčím domů.

Jako duha, ženoucí hrom i blesk,
šeď, z níž září jemný lesk.

Jako prohra, kterou oslavuji,
píseň, jež ti namaluji.

Jako chlad hřející na duši,
křik, který mě neruší.

Taková jsi ty...lásko má,
budoucí i přítomná...
Autor Avalanche, 07.10.2008
Přečteno 420x
Tipy 10
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, carodejka, Maro Deives, Kajaro, Zorenka Ježková, ilona, Noc17, Eclipse, enigman, janewe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí