Noc s ...

Noc s ...

Anotace: Můj popis toho co prožívám v noci

Ovocná šťáva na mých rtech

Dívám se skrz tvůj zrychlený dech

Lechtám tě řasou

Pozvánka z papíru

Zve líce do víru

Zvedneme závoru

Dáme ji nahoru

Z vlasů jsou pramínky

Z vody je pára

Vůně tak opojná, tak sladká

Není to závod, není to hádka

Nejde se vyjádřit

Snad už jen …

Paprsky bodají

Plamenem žhneš

Hvězdy se dívají na tuhle lež

Víno?

Provazem z hedvábí

S vášní tě přivábí

Drogou tě omámí

Času je bez konce

Se světlem spasení

Přichází loučení
Autor Ellanie, 07.10.2008
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí