Ty a tvůj pohled

Ty a tvůj pohled

Anotace: Já toho kluka prostě zbožňuji.. *in love*

Jen jedna krátká smska,
a víš všechno, i když až dneska.
Tvá odpověď je výmluvná,
já nevím, jestli čekat mám.

Pak, když spatřím Tě,
mám pocit, že chceme se.
Avšak tvůj úsměv nic neprozradí,
ale už mi ho taky nic nenahradí.

Zato tvůj pohled prozradil dost,
dalo se v něm vyčíst, že chceš mě moc.
Tak snad nás osud povede stejnou cestou,
a my společně prožijem nějakou tu chvíli hezkou.
Autor dolfik131313, 07.10.2008
Přečteno 676x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..mám stejné přání..tak tiše sedím..a čekám..na lásku..

09.10.2009 00:31:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí