Doslova vtrhl...

Doslova vtrhl...

Anotace: O kamarádovi,který jim pomalu přestvá být...no jo,něco končí,něco začíná :-)

Jeden víkend,jeden den,
přišel,začal nový sen.
Jeden den,jedna chvíle,
už vím,jaké mám cíle.
Jedna chvíle,jedna minuta,
otevřela se mi 13 komnata.
Komnata tak tajemná,
neznáma,však jemná...
Klíč byl mi darován,
klíč,co udělal mi průvan.
Nevím co dělat,nevím nic,
vím jen,že chcu od něj víc...kartáček :-)
Vtrhnout mi do hlavy jen tak,
mě,co bývala volná jako pták.
Nic neřešila,nic nedělala,
zpívala si jenom lala...
Teď zakřičet bych chtěla,
kéž bych Tě tu teď měla.
Zakřičet celému světu,
zakřičet jedinou větu...Chci Tě!
Autor Khiti, 07.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí