padá hvězda

padá hvězda

Anotace: něco...

padá hvězda padá
a s ní přání z výšky dolů
o tom sní snad každá
že bude s milým spolu
noční oblohou se line záře
milionů hvězd vzdálených
štastný kdo lidí milených
tvář má otisknutou do polštáře
pro každého ten čas dorazí
neboj že se něco pokazí
tak uz v tom světě zařízeno
též uslyšíš: Jsi má, ženo..
Autor certsest, 07.10.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí