Na počátku cesty

Na počátku cesty

Anotace: ...po které jsem se nakonec nikdy nevydal, ale zbyla mi na ni mimo jiné tahle (dnes už publikovatelná) vzpomínka...

...
Do vlaku na Jeseník
V Prostějově nasedám
A zase
Jako už v jinotajích tolikrát
Sním
Že dnes
Dojedu až na konečnou
Nekonečnou

A přece vím
Že jako jindy
Tu pavučinu snovou
Sám
Ze strachu roztrhám

Vrátím se k sobě
Jako když ze snů
Příliš vratkých
Co nepřečkají závan svítání
Procitám

Zůstanu zase
Na počátku cesty
Ke tvým rtům...

Olomouc hlavní nádraží
Autor Strix, 07.10.2008
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Dota Slunská, Faileen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle trasu už jsem dlouho nejela, ač ji mám moc ráda.

25.02.2009 14:58:00 | Dota Slunská

petická přání hezky zasazená do všední reality nádraží..=)

16.10.2008 09:59:00 | Faileen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí