Slunce krvácí do mraků

Slunce krvácí do mraků

Anotace: .....

Slunce krvácí do mraků
v příboji smutných zázraků
tvá duše dvojí se v mojí
jedna se v druhé hojí

láska, pod pláštěm smutku skrytá
úlomky vášní do sebe chytá
láska, jen naděje a tupý břit
ve smrti, bylo mi líp

duše mi krvácí do mraků
poslední ze všech zázraků
duše mi krvácí, na led se mění
tělo tu zůstalo, láska jen... není
Autor kroužek, 08.10.2008
Přečteno 479x
Tipy 13
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Holis, ona, Jin, hezule, Myrja, Triffid Kolbe
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná:)))

14.10.2008 21:38:00 | Holis

líbí se mi a to tak, že moc ... ST

08.10.2008 21:41:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí