Zastavení

Zastavení

Anotace: Umění je dávat, ne brát

Jsem kniha,
a obracím v tobě každý list.
Jsem tep tvého srdce,
myšlenka,
pátrající ve tvé mysli.

Jsem píseň,
zpívám tvými ústy,
píseň loučení,
návratu.

Jsem vítr,
a vanu ti ve vlasech,
jsem vánek,
abych osušil tvé slzy.

A ty jsi rosa na mé dlani,
rozkvetlá louka,
vonící les,
šumící potok,
modré nebe,
a plující obláček v mých očích.
Autor Hombre, 08.10.2008
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

s takovou zvláštní lehkostí..milé

08.10.2008 14:44:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí