Chci tě zase zpátky....

Chci tě zase zpátky....

Anotace: nevíš, jak je těžký žít bez tebe..

Nevíš, jak bolí dívat se na tebe
a vědět, že kvůli jiným tu jsi,
nevíš, jaké je zlobit se sám na sebe,
když víš, že sám sem si to zavinil.
Nevíš, jaká bolest trápí mé srdíčko,
když domlouváš si schůzky s jinými,
nevíš, jak chybí mi tvoje psaníčko,
co psala jsi mi před časy dávnými.
Nevíš, že pořád ještě chci tě zpět,
že chci abych aspoň na chvíli tě mohl mít,
protože mě bez tebe nebaví tento svět
a bez tebe ani nepotřebuju tu být...
Autor hellowik, 08.10.2008
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

.. to same jako k dalsi basni...

08.10.2008 15:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí