Dívat se na tebe moc bolí....

Dívat se na tebe moc bolí....

Anotace: jen stát a dívat se...

Nejvíc bolí dívat se na někoho, koho máte rádi,
nejvíc bolí dívat se, jak někoho jiného uvidí,
když usměje se na toho za vámi
a společně se pak něčemu smějí.
I kdyby ten den pak sebelepší byl
a šťastná byla sebevíc sebevíc,
tak zůstanu za nimi stát,
na ně se slzami se dívajíc...
Autor hellowik, 08.10.2008
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

basnicky se mi to nelibi, nic mi to nedalo..

ale clovecinsky ti rozumim...

08.10.2008 15:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí