Květy

Květy

Anotace: Báseň stvořena v rozpadajícím se vztahu..

Květy

Láska je jako květ,
je krásná a vidí celý svět.
Láska je jako tulipán,
miluješ ji a chceš být milován.
Láska je jako kopretina,
maš krásnou dívku a šanci nemá žádná jiná.
Láska je jako růže,
hladit a líbat mě jen ona může.
Láska je jako poupě malé,
ležíme vedle sebe a představujeme si co bude dále.
Láska je jako pampeliška,
modré oči kterými si mé srdce získá.
Láska je jako jahodový květ,
řikáme si budeme spolu šťastni a přežijeme celý svět!
A náhle příjde zima,
květy zhynou,
proto lásko říkám ti,
já nechci žádnou jinou!
Ochráníme naše kvití,
před zimou a mrazem,
dokud tvoje malé slunko nedosvítí,
až ke mě na zem.
Slunko tvé jsou tvá krásná ústa,
která políbit bych chtěl,
proto čekám co má láska zavelí mi na povel.
Věř mi lásko,
že všechno dobré bude zase zpět,
nebudou hádky a užívat si budem svět!
Miluji tě pá tvůj Míla,
ozvy se mi, naše láska ještě neskončila.
Čtrnáct dní je dlouhá chvíle,
a proto doufám že ozveš se mi dříve!
Autor fikxa, 08.10.2008
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nelibi se mi tve dilo z nekolika duvodu - forma, mas to namackane na sobe, coz me jako ctenare odpuzuje, pak rymy, ktery jsou okoukany jak zachodovy prkenko, chtelo by to pozmenit slovni zasobu a nakonec rytmus, ktery ti nesedi na slabiky predchazejicich versu...

08.10.2008 15:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí