Miláčku

Miláčku

Anotace: nudim se ve škole a nemůžu na Tebe přestat myslet...

Mysl si soužím
a po Tobě toužím,
slunce mi zašlo,
já smutek teď mám.
Jen doufat a snít,
láskou tu hnít
a pod kůži Tvůj pohled,
každičký si všít.
Abych už nebyla sama.

Kameny snů
vydláždit si den
a šibenicemi Tvých paží
jej orámovat.
Abys´ mi nikam neutekl.

Zavřít Tě do klece
s mřížovím pavučin,
zavřít Tě do srdce,
kde láskou Tě zotročím.
Abych byla jen Tvá.

Miláčku s očima modrýma,
miláčku, buď rukou, jež hladí můj klín.
Miláčku, pojď kráčet nocí
a chtěj být jen mým...
Autor xavian, 08.10.2008
Přečteno 493x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Erion Fate, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm... tak to se hezky nudíš :o) Pěkné dílko, myšlenkové, jasné, pocitové.

09.10.2008 06:58:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí