Osuška 2

Osuška 2

Anotace: prostě pokračování :-)

Ta osuška froté
Na zem dopadla poté
Když na ruce svojí
Já cítil hebkost Tvojí
Stejně jako její...

Smyčky těch barevných vlákének
Jak vlásky malých panenek
Hladí tak krásně
Jak září slunéčko jasné
A věci blízké zázraku se dějí...

To vzpomínky se vracejí
Dávajíc naději
Že opět bude líp
Vrátí se lásky šíp
Jenže amorek se někde fláká...

Pak možná snad
Zas se budeš smát
Jiskérka přeskočí
Znovu zpříma pohlédneš do očí
Ta představa láká...
Autor certsest, 08.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí