plachetnice

plachetnice

Anotace: jedna z prvních...

tak jako plachetnice na moři
pluje v proudu větrném
za sluncem i přes bouři
za obzor k cíli sotva patrném
mé srdce za Tebou teď míří
láskou duše má se plní
kolem sebe štěstí šíří
a sen snad se splní
jest o něžném doteku
pohlazení něžném
tobě též přeji tu
ať nestane se běžné
vždyť láska to je cit
pro nějž stojí za to žít
když umí jeden druhého pohladit
a člověk člověka tím potěšit
Autor certsest, 08.10.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí