První a poslední večer

První a poslední večer

Anotace: Doufám že nebyl poslední...

První a poslední večer
/Jsem rád že jsem tě poznal/
Kovově leštěný hlas
A teplý stisk tvé ruky
Pevně svírající mou dlaň
/To kdybys náhodou upadla/

Lišácký úsměv
Zvlnil tvé měkoučké rty
/Jsi moje sluníčko/
Smích prolitý hrdlem
Laskavého obchodníka s růžemi
/Mám tě rád/

Meluzína si hrála ve větvích
A měla radost z našeho objetí
/Snesl bych ti modré z nebe/
A pak ses natáhl
Přes moje boky, jak jinak
A ukradl z nebe hvězdičku…

Schovala jsem jí
Do kádinky s vodou
/Nesmí ti zahynout/
A umístila do srdce
Někam mezi Lásku a Touhu
/Chtěl bych tě mít…/

Jenže ta hvězdička
Co měla být důkazem čehosi
/Brzy budeme spolu../
Mou hroznou vinou zrezivěla
A postrčila mě ke kraji propasti
/Budeš na mě dole čekat?/
Autor Princezna.Smutněnka, 08.10.2008
Přečteno 368x
Tipy 13
Poslední tipující: Rošták Domča, Vlk v rouše, Alan Black, BloodyButterfly, ficule, Holis, vapiti, 0-0, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toť otázka... A co vůbec chceš ty? Aby tam čekal či nikoli?

08.10.2008 23:47:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí