Lhář

Lhář

Anotace: Tehdy,kdy jsem nesnášela lásku

Snad jako by vzpomínky stále bolely
A ty sis nedokázala přiznat,že to co bylo,už nevrátíš
Stále se díváš do jeho tváře a vyhledáváš jeho blízkost
Přestože on tu tvojí už dávno ne…

Ale ty se zahledíš do jeho nevinných očí,
Které se nevinnými jenom zdají
Srdce se ti rozbuší,ale zachováš si hrdost a jen chladně pozdravíš
Ale jen co zajde za roh,dáš průchod svým emocím.

Svému srdci,které ti málem prorazilo díru do hrudníku,
Jak divoce začalo bušit…
Možná slza skápne a ty si uvědomíš jednu podstatnou věc,
Která ti tehdy unikla

Že je to jen pouhý lhář,
Lhář který za ty slzy nestojí…
Tak se otoč a nedívej se do těch očí,
Zasloužíš si přece něco víc.
Autor Teza, 09.10.2008
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Dedillope, lukasecek15, niky x)
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí