Tak ty si takhle z holkama hraješ

Tak ty si takhle z holkama hraješ

Anotace: Mam tě porat v srdci

Tak ty si takhle z holkama hraješ
a mě takhle ze života mažeš
Jednou říkáš jak máš mě rád
a podruhé že nechceš být ani kamarád
Kolik holek tě má tady rádo
a kolik o tebe stálo
Ted si hrajes z míma nejlepšíma kámoškama
a přitom je střídáš jako z ponoškama
Ale přesto tě mám v srci
milujutě jenom prěci
Měj rád toho kdo tě má rád
a jesi to ne tak bud aspon kamarád
Autor lukasecek15, 09.10.2008
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí