Kam podělo se...

Kam podělo se...

Anotace: prostě tak..

Myslela jsem bůhví co nemám,
když jsem s tebou bývala.
Teď ten čas ale marně hledám,
kam poděl se ten úsměv, co jsem mívala.
Proč musím jen marně bloudit,
proč musím na tebe se dívat jen,
já wím, že špatné je soudit,
ale já nechtěla aby to vše byl jen krátký sen...
Autor hellowik, 09.10.2008
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: nývlt, Květka Š., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono se všechno časem nějak ztrácí...

09.10.2008 16:22:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí