Lituju....

Lituju....

Anotace: Jeden frajer se mě a mým felaz připletl do života tak rychle,že ani nevíme jak...Jenže mě se dostal aj do srdíča...naštěstí jak rychle se objevil,tak rychle zmizel...

Slíbil jsi že mě budeš milovat,
ikdyž jsme se neznali.
Chtěla jsem ti srdíčko darovat,
ale teď lituju že jsme se poznali.
Ani nevíš jak hrozný to je,
ani nevíš jak rychle mi vymíraj naděje,
když po nocích na tebe čekávám,
ale bohužel jen se slzama usínám.
Ani nevíš jak mi poslední dobou je,
ty to ani vědět nemůžeš,
jen udržuješ ve mě naděje
a všem kolem jen do očí lžeš.
Jen hodně málo lidí tě odhadne,
vždyť ty si chceš jen užívat.
Nevím jak to mezi náma dopadne,
ale vím že tě nechci milovat.
Lituju toho,že vůbec existuješ,
lituju toho,že tě vůbec znám,
lituju toho,že tady s náma žiješ,
lituju toho,že tě v srdíčku mám...
Lituju....VŠEHO!
Autor Janulety, 09.10.2008
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Janetee, lukasecek15, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky skoro vždycky,když si myslíš že někoho znáš,tak zjistíš,že jsi ho vlastně vůbec neznala??

23.10.2008 18:31:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí