Osud..?

Osud..?

Anotace: Začalo to ve 13-ti,vydrželo to 3 měsíce.A pak znova a znova a znova.Teďˇje mi 17,a jen se směju tomu,jak sem věřila že on je ten pravej...zlatý dětství....

Začalo to SMSkou,
skončilo to velkou láskou.
Od té doby,opakoval se čas,
teď je to tu zas.
Spojila nás velká láska,
nevím,zda to byla sázka.
Teďˇmi ale v noci šeptáš,
jak moc rád mě máš.
Naše noci byly krásné,
vášně,lásky,citů plné.
Pod hvězdnatou oblohou,
vyznal jsi mi city nejednou.
Teďˇale navím jak to s náma je,
zbyla mi jen naděje.
Tento vztah je poslední,
jak skončí,to jen osud ví.
já teď´kreslím obrázky,
pokládám si otázky,
zda máš mě stále tolik rád,
nebo chceš být jen kamarád?!
Mám tě hrozně ráda,víš,
lásko,kdy to pochopíš?
Já nechci se už rozejít,
a nechat tě odejít...
Snad už navždy spolu budem,
užívat si života,
snad už navždy spolu budem,
lásce,hvězdám na dosah...
Autor Janulety, 10.10.2008
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: Janetee, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk může doufat tisíckrát,
a dvířka ke svýmu srdíčku otvírat,
však se slzami na druhé straně pak nezůstávej stát,
až budeš jen vzpomínat... MTMR!!!

23.10.2008 18:36:00 | Janetee

Člověk může doufat tisíckrát,
a dvířka ke svýmu srdíčku otvírat,
však se slzami na druh straně pak nezůstávej stát,
až budeš jen vzpomínat... MTMR!!!

23.10.2008 18:35:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí