tobě....

tobě....

Anotace: Další báseň Lukymu....Aspoň jde vidět jak moc pro mě znamená i jako kluk i jako kámo....

Přemýšlím nad tebou,
budoucnost nejistou.
Přemýšlím o nás dvou
a slova píšu s jistotou.
Ty slova říkají,
co pro mě znamenáš,
a také mluví o tom,
jakej byl život náš.
Jenomže pak to skončilo,
něco mezi nás dva skočilo.
Pak už jen zazvonil zvonec,
a ohlásil lásky konec.
Jenomže já na tebe pořád musím myslet,
chci tě dostat zpět.
Vím že to skončilo mojí vinou,
vím že asi miluješ jinou.
ale taky vím,že ikdyž jsi jen kamarád,
tak mě pořád máš moc rád.
Proto skusme to lásko vrátit,
a všechno si vynahradit...
Autor Janulety, 10.10.2008
Přečteno 698x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Každý si zaslouží druhou šanci...no možná ne každý,ale ty určitě!!

23.10.2008 18:39:00 | Janetee

tak už snad jen popřát štěstí, ať stane se co má se stát. jinak to nebyla špatná básnička rým tam ujel snad jen jednou možná dvakrát.

10.10.2008 13:16:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí