Neber mi

Neber mi

Anotace: ...mé sny

Neber mi můj sen,
já dál chci snít.
Neber mi květiny,
já dál chci věnce vít.

Neber mi víru,
neber mi naději!
To křičí slova vyrytá do papíru.
Potom se na Tebe možná usměji.

Neber mi lásku,
je pro mě vším.
Nebre mi vzduch,
já bez něj se udusím.

Dát někomu lásku
a potom si ji zase vzít
- to je jako kdybys lidem dal křídla,
a potom ses rozhodl, že už nebudou je mít.
Zapomenout..
To po mě nemůžeš chtít!

Nikdo mě nevaroval jak láska bolí,
vím to až teď,
když dálka rány zasypává solí.

Prosím nechoď už pryč,
já nechci být sama.
A až příjdeš, vem s sebou lásku,
bude tu s náma.
Autor Lissa, 10.10.2008
Přečteno 408x
Tipy 14
Poslední tipující: čokoládka, Fog, bejbyyyy, Etain, Dedillope, Holis, kouzelníček, Adik29, WAYWARD, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta se ti opravdu moc povedla. Je taková jemná, upřímná a opravdová :) to mám moc ráda.

19.11.2008 10:55:00 | Etain

Tahle je opravdová a zatím tvá nejlepší. Líbí se mi. Mávám.

10.10.2008 20:53:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí