Kateřina

Kateřina

Anotace: Vyznání citu k dívce jménem Kateřina

Je večer , na trávě
v zahradě padlá rosa
má luční květy na hlavě
a lehce chodí bosa
má milý usměv ve tváři
a hvězdy nepomohou
když marně hledám v herbáři
kvítka spod jejích nohou

Chci byť jen na vteřinu
zas vidět Kateřinu
a tu její krásu
být zase blízko u ní
a cítit jemnou vůní
jejich plavých vlasů

Obloha s hvězdami
se tu s měsícem klene
noc hraje všemi barvami
já stojím u kamene
sleduji z povzdálí
obrysy toho těla
když hvězda z nebe přes skály
ve chvilce přeletěla

Chci byť jen na vteřinu
zas vidět Kateřinu
a tu její krásu
být zase blízko u ní
a cítit jemnou vůní
jejich plavých vlasů

A až se rozední
tak spatřím na zahradě
tu krásku nevšední
co chodila tam v sadě
Vítr jí rozcuchá
vlasy jak hřívu hříbat
povím jí do ucha
zda ji smím chvilku líbat
Autor Mr.George, 01.09.2005
Přečteno 608x
Tipy 2
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to máš dobré. Ale bacha abys nedopadl jako já. Zavoláš "Kateřino!" a přiběhne skoro dvacet naprosto různých dívčin.

25.11.2009 21:39:00 | Myghael - the Lord of Absurdity

Děkujeme:)

05.01.2008 09:15:00 | Kačík

Jojo,my Kateřiny víme :-)) Nádherné vyznání

01.09.2005 22:45:00 | Kett

Nááááááádherný vyznání..škoda že jenom pro Kateřinu:)

01.09.2005 21:41:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí