Krásný sen

Krásný sen

Anotace: Tuhle básničku jsem napsala svému miláčkovi...

Mám krásný sen,
přišel jsi ke mně do pokoje,
usmíváš se…
Dlouho neotálíš,
za chvíli jsi u mě pod peřinou.
Objals mě, dal pusu na tvář,
pohladil po vlasech
a přitulil se ke mně.
Tvé rty špitly: „Miluju tě lásko.“
Ze sna jsem se na tebe usmála-
Ze sna?
Ale tohle přece není sen,
to je skutečnost,
nemůže to být sen,
až moc jasně cítím tvé doteky a polibky.
Otevřu oči…
Je to pravda, jsi tady.
„Nevzbudil jsem tě?“ ptáš se.
Vzbudil, pomyslím si, ale krásnější ráno jsem si přát nemohla.
Autor Monika Lily Serena, 10.10.2008
Přečteno 685x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, jedam, Holis, strašidýlko-střapatý, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je krasný,,,

10.10.2008 20:40:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí