Ďábel

Ďábel

Anotace: ...

Byl jsi jen jeden z mnoha,
a mně divný ses zdál.
Přesto považovala jsem tě za boha,
když na schůzku si mě zval.

Veškerou lásku jsem ti dala,
mé srdce jsi mi vzal.
Zprvu jsem se bála,
však ty jsi mi odvahy dodal.

S tebou jsem zažila noci plné vášně,
stále mám v hlavě, jak si mě líbal.
Tvůj hlas zněl mi tak krásně,
když ses mě v noci něžně dotýkal.

Však teď už vím, že ty jsi ďábel,
a já andělem se mám stát.
Dřív než z mých křídel zbude jen popel,
je čas sbohem ti dát.
Autor Adik29, 10.10.2008
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Olinkaa, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj, dát sbohem stojí mnoho sil...

11.10.2008 00:21:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí