Láska na kahánku

Láska na kahánku

Anotace: :(

Stále slyším plané sliby
stále slyším zvony bít
v každé větě stojí kdyby
nechci s tebou dále žít.

Rozpadá se naše láska
puzzle které odvál čas
v paměti to divně praská
uhaslo to krásné v nás.

Snad se časy změnily
snad změnili jsme se i my
vše bylo jen na chvíli
jak prosvětlení tmy.

Možná budem vzpomínat
možná budem litovat
až se budem zpovídat
budeme se zpytovat.

Proč je všechno krásné
vždy jen na začátku
pak náhle světlo zhasne
láska má na kahánku.
Autor Ďábel sám, 10.10.2008
Přečteno 330x
Tipy 11
Poslední tipující: Tacca, Myrja, Holis, Sana.sorrow, Jin, mamina, hanele m., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí