nezapomenu

nezapomenu

Anotace: proste zazito a vlastni zkusenost,nechtela bych aby se to opakovalo

Mé slzy padaj na okap
A ty si mě nevšímáš..
Sedíš hnedle někde v Praze,
S jinou si teď užíváš.
Nastal den,kdy měl si přijet,
Ale opět nedojel.
Mé slzy padaj na polštář,
Tak počkej ještě chvíly..
Moc křičím,že Tě miluji,
Už dochází mi síly…….
Autor Chabalka, 10.10.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: bajli33, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí