Možná někdy

Možná někdy

Anotace: J.H.

Až přestanem si lhát,
bok po boku budeme si stát
v dobrém i zlém, jak se to říkavá,
trochu nám k tomu schází odvaha,
viď?

Opustit lásky jistoty,
neříkat já ne - to Ty,
žít každý na svou vlastní pěst
a nehledat tu naši z hvězd.

Po pádu na zem znovu vstát,
na otázky bez odpovědí přestat se ptát.
Jen vzpomínat na to krásné
a psát o tom své vlastní básně.

Přestat šeptat vyznání
lásky, co pokaždé nás omámí,
přestat na štěstí si hrát
a slzy z tváří utírat.

Já vím, že... možná někdy...

Zatím však ležíme tu na zemi
v loužích smutku a trápení...

- já to všechno vím -
Autor katerina.johana, 11.10.2008
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...promiň,ale na tvé roky je to moudré

11.10.2008 00:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí