Zůstaň

Zůstaň

Anotace: Po dlooooouhé době jsem se znovu odhodlal napsat další kousek =o)

Obloha zpívá modravým altem,

Na louce rozjel se kolotoč vůní.

Všechno se třpytí a k lásce zve kvaltem,

jen Tvé oči se stále nudí.

Nevím co víc by jsi si mohla přát,

už od rána říkám Ti, že Tě mám rád.

Má slova jako by k Tobě nedolétla.

Nebo snad kolem Tebe jenom prolétla?

Nechce se mi věřit, že po tak dlouhé době

bys mou lásku zavrhla.

Zahodila vše to krásné,

Co láska naše zplodila.

Vyslyš, prosím, moje přání krátké

a usměj se na mě jako dřív.

Vrať mému životu smysl

a duši mé světlo zas.

Miluji Tě stále víc

a nevím jak jinak Ti to mám už říct.

Zůstaň.
Autor básníř, 01.09.2005
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí