Pročpak??

Pročpak??

Anotace: Miluju tě....a nikdy tě nikdo nebude milovat víc!!:(

Pročpak mě nemiluješ?
Pročpak mě nemáš ani trošku rád?
Pročpak se musím jenom bát?
Pročpak všem musím stále jenom lhát?
Pročpak se přetvařuješ?
Pročpak mi své srdce nedaruješ?
Pročpak si mě ani trochu nevšímáš?
Pročpak když ti chci něco říct nevnímáš?
Porčpak miluju zrovna tebe?
Pročpak je pro mne stále šedé nebe?

Já vím nikdy mi na tyto otázky neodpovíš:(
Autor Vanesska, 11.10.2008
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí